Turistični programi

Da dežela Ostrovrharjev ni zanimiva samo za posameznike, ampak tudi za skupine, kaže tudi široka ponudba programov, ki jih ponujajo lokalni in regijski ponudniki in turistične agencije.  Deželo lahko podoživite aktivno v naravi ali pa nas obiščete v sklopu drugih doživetij v bližnji okolici. Za vas smo vam pripravili seznam ponudnikov in jihove ponudbe, ki se nanašajo na našo deželo in verjamemo, da boste v tej ponudbi našli kombinacijo, ki vam bo ustrezala.

Že v naprej se veselimo vašega obiska! Ostrovrharji.

PONUDNIKI  RAZLIČNIH PROGRAMOV V DEŽELI OSTROVRHARJEV

JZ KTRC RADEÄŒE

TURISTIČNA AGENCIJA DOŽIVLJAJ

ZAVOD SVIBNA

KLUB ÄŒARODEJ

 

JZ KTRC RADEČE 

Javni zavod KTRC Radeče ponuja kar nekaj programov, ki se navezujejo na Deželo Ostrovrharjev. Njihova posebnost je v tem, da imajo v nekaterih programih vključeno tudi vožnjo s splavom po reki Savi. Na spodnji povezavi vam bodo predstavljeni vsi programi KTRC Radeče ,med njimi pa si posebno pogleje programe: V Ostrovrharjevem kraljestvu, Vasica poučnih podoživetij, Radeška planinska pot in Čari neba

Povezava na programe:JZ KTRC - programi

TA DOŽIVLJAJ 

Turistična agencija Doživljaj  nudi v svojih programih izlete po širši okolici Posavja in izven. Na spodnji povezavi so vam predstavljeni vsi programi,  naše dežele Ostrovrharjev pa se dotakneta dva  (Posavje spoj narave in podjetniškega duha in Pohod po radeški okolici), kjer ne moremo mimo kmetije Žonta in njihovih kulinaričnih dobrot.

Povezava na programe: TA DOŽIVLJAJ - programi

ZAVOD SVIBNA 

Regijski zavod za ohranjanje in razvoj podeželja Zavod Svibna nudi v svojih programih izlete po širši okolici Posavja. Njihovi programi so vezani predvsem na dediščino naših krajev. Tudi tu se Dežele Ostrovrharjev dotakneta dva programa ( Posavje- polno energije in Po sledeh staroselcev).  Več o teh programih si oglejte na spodnji povezavi.

Povezava na programe:ZAVOD SVIBNA - programi

KLUB ČARODEJ 

Klub Čarodej ponuja bogato paleto čarovniških programov. Branko Kavšek je mednarodni mojster moderne magije, iluzionist  in čarodej. Večina programov je iluzionistične kategorije in jih izvaja v duetu. V nadaljevanju so vam predstavljeni programi, ki zajemajo vse generacije in se lahko izvajajo kakor v klubu tako tudi pri vas. Čarodej seznanja tudi, da pri svojih programih ne uporablja hipnoze, ter ne posega v psihofizično strukturo gledalcev. Prav tako v primeru sodelovanja gledalcev pri izvajanju, prevzema polno odgovornost. Za izvedbo katerokolih programov pri vas ni potrebna predpriprava prostorov.

Program za najmlajše zajema točke s pisanimi ruticami,čarobnim cilindrom, začaranimi kroglicami, skrivnostnimi zabojčki , kartami in čaranja z malimi živali.

Program otroških matinej se lahko izvaja na kulturnih, glasbenih in ostalih prireditvah. V nastop je vključen glasbeni program, živ-žav program s petjem in plesom najmlajših. Otroške matineje prirejajo tudi v klubu Čarodej do skupine 50 otrok.

V programu  za šolarje in dijake so točke skrbno selekcionirane, glede na starostno primernost.

Program za odrasle, zaključene skupine in za zabavne večere pa se lahko vrši v dvoranah, gostiščih, hotelih, sejmih, zdraviliščih, domovih za ostarele, nočnih klubih.... Program se sestavi lahko tudi po želji naročnika.  Prirejajo tudi razne animacije na porokah, zabavah, obletnicah, rojstnih dnevih.

V programu Gala show - moderna magija izvajajo tudi lebdenje na metli, prebadanje glave in telesa, požirane britvic in nožev.... Ta program je primeren predvsem za odrasle in ga izvajamo le na izrecno željo naročnika.

Tudi glasbeni program je nekaj posebnega, saj se lahko izvaja hkrati s čarovniškim programom, ki je edini tovrstni program v Sloveniji. Program izvajajo na zabavah, porokah in drugih veselih dogodkih, možne so vse zvrsti glasbe za vse okuse in priložnosti.

Za kontakt kliknite na KLUB ČARODEJ ZAGRAD